Leren met Loes

Diagnostiek & Advies

 

Contact en Aanmelden

Wilt u graag meer informatie over mijn diensten, prijzen en eventuele vergoedingen? Vult u dan onderstaand contactformulier in, of stuur een e-mail naar info@lerenmetloes.nl. Ik beantwoord uw vraag dan zo snel mogelijk. U kunt mij telefonisch bereiken op het nummer 06-45955274.

Wilt u uw kind of leerling direct aanmelden voor een onderzoek, vermeld dit er dan even bij. Ik stuur u dan per mail de aanmeldformulieren toe. Wanneer de vragenlijsten voor ouders en eventueel school retour zijn, maak ik een opdrachtbevestiging op, waarna het onderzoek kan worden ingepland. Hiervoor kan ik naar de school van uw kind komen. Mocht dat niet gewenst zijn, dan kan het onderzoek worden afgenomen in mijn praktijk in Vlierden (Deurne, Noord-Brabant).